Zboruri interne Thailanda

Pregătim călătoria în Thailanda încă de la începutul anului. În tot acest timp ne-am documentat și am reușit să punem pe hârtie câteva obiective pe care nu doream să le ratăm. Bangkok - Sukothai - Chiang Mai - Koh Chang - Bangkok. Acestea sunt destinațiile principale și nu ne supărăm dacă reușim să bifăm și alte destinații. Vom petrece 17 zile în Țara Zâmbetelor și sunt convins că experiența o să fie extraordinară, mai ales că am străbătut Europa în lung și lat... dar niciodată atât de departe de casă. Viza pentru Thailanda este deja aplicată pe pașaport, am achiziționat zborurile interne și nu ne-am ferit de autobuze. O să experimentăm tot ce se poate în materie de transport în comun.

Un mare ajutor în găsirea și rezervarea biletelor de avion a fost Momondo, am folosit cele mai ciudate combinții posibile și astfel am reușit să găsim prețuri foarte bune... inclusiv pentru zborurile interne și cazările pe toată perioada. îl recomand cu încredere!

Vezi aici toate ofertele Momondo

Momondo este un motor de căutare liber, gratuit și inspirațional care compară miliarde de oferte pentru zboruri, hoteluri și închirieri auto din întreaga lume. Nota 10! Pentru zborurile interne în Thailanda, vă recomand Nokair sau Airasia. La ambele companii poți să găsești prețuri foarte bune. A nu se evita nici LionairThai . Am căutat cu ei câteva variante de zbor și prețurile sunt mai mult decât interesante. Din câte am înțeles, LionairThai sunt în plină expansiune. Au zboruri interne sau spre destinații pe care le am în vedere pentru următoarea călătorie: Malaysia, Myanmar, Indonesia, Vietnam, India, Hong Kong, China și multe alte țări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *