Pe când mă gândeam să fac un bilanț al anului ce tocmai a trecut, mi-am dat seama că nici nu este necesar să fac acest lucru în scris. Încă stau foarte bine cu memoria și evenimentele importante sunt memorate pentru foarte mult timp de acum înainte sau cel puțin așa sper. 2016 a fost un an dificil din toate punctele de vedere, în acelasi timp pot spune că a fost anul în care am învățat foarte multe despre propria persoană, am învățat să fiu mai calm, mai răbdător, să iert mult mai ușor.

Pentru 2017 îmi doresc să fiu sănătos și împăcat cu propriile alegeri, să călătoresc mai mult decât anul precedent și să adun încă 360 de zile în care să trăiesc fix așa cum simt că vreau să o fac, fără influențe din jurul meu. Poate chiar o pisică. Asta vreau! Vouă... nu știu ce să vă doresc, poate la fel ce îmi doresc și mie. Mai multă liniște în suflet, mai puțină teamă de a experimenta lucruri noi în și mai multă poftă de viață. Cred că asta, alături de dorințele voastre, face ecuația perfectă.

Am început anul cu mutări. Am mutat toată mobila din casă, am aranjat-o așa cum îmi doream inițial când m-am mutat aici. Acum știu ce pot face când mă plictisesc... mut mobila prin casă.

La multi ani!