Cea mai recentă campanie a celor de la Oliviera este destul de amuzantă. Au dat startul unei promoții care este menită "să aducă" distracția la tine acasă, dar și cele mai bune meniuri așa cum deja suntem obișnuiți.

Oliviera este cel mai usor si rapid mod de a comanda mancare oriunde te-ai afla. Cu doar cateva clickuri poti alege din peste 350 de restaurante si mai mult de 35 de tipuri de bucatarie – daca esti innebunit dupa pizza, bucataria italiana, shaorma, burgeri, specific chinezesc, libanez sau mancare traditionala.

Ai curaj sa joci Pizza Roulette? Bună întrebare. Trebuie doar să aduni niște prieteni și să comanzi pizza pe  pagina specială a campaniei. Pizzele care vor ajunge la tine vor avea un element surpriză. Una dintre felii va fi foarte iute! Felia cu pricina o va "câștiga" cel care are cel mai mult noroc sau ghinion, după caz! Iată și clipul de prezentare al campaniei:

În plus, dacă faci poze sau clipuri video și le urci pe Instagram sau Facebook, ai ocazia de a câștiga diverse premii. Nu uita să folosești hashtagul #PizzaPartyOliviera
Sunt fan iute, așa că nu mă stresez foarte mult dacă felia aia super-mega-extra iute ajunge chiar la mine. Am să-l provoc pe Cosmin și Maria la o astfel de experiență picantă! Mai multe detalii despre acesteastă promoție sunt disponibile aici.