O lume plină de Soare, plină de minuni!

mesaj

Întotdeauna am afirmat că țara noastră este plină de oameni frumoși și mulțumesc cerului că uneori prin viață mă mai împiedic de câte unul care îmi rămâne în suflet pentru foarte mult timp. Mă gândeam că îmi pot compara inima cu un bloc cu foarte multe locuințe. Fiecare cu camera lui, pe nivele, pe catergorii. În viață ne împărțim dragostea cum știm noi mai bine. Uneori câștigăm, dar ce cele mai multe ori nici nu prea contează. Să iubești nu are finalitate, este un drum pe care îl deschizi unui om și curatul nu pleacă de acolo niciodtă, nu mai are pe unde.

Pe Veronica Soare nu o cunosc de foarte mult timp, însă a fost must have la prima vedere și mă bucur că într-o zi de vară am strâns-o tare în brațe pe holul Sălii Palatului. O știți voi, boemă și plină de viață. Cine nu o cunoaște o să încerc să o prezint în rândurile de mai jos, adică ne interesează mai mult activitatea ea. Ca om o să o cunoști doar dacă împărtășești aceleași principii de viață, simple.

Mi-am propus să vorbim despre Minuni.ro pentru că este o platformă dedicată frumosului. Indiferent cât de urât îți este sufletul, nu uita că orice are un început. Poate că este momentul să faci puțină curățenie în interiorul tău și sunt ferm convins că o să găsești puterea să așezi frumos toate cărămizile în viața ta. Am făcut-o și eu, o fac și alții. Tu de ce să nu o faci? Veronica așează frumos rândurile ca și acțiunile. Doar așa poți cu adevărat să o cunoști. Să îi urmărești activitatea și să încerci să îți dai seama dacă cu adevărat minunile acestea sunt potrivite pentru tine.

Un prim pas îl poți face luni 19 octombrie 2015 la Santhe Fitoceainărie. Te poți înscrie la veronica@minuni.ro și o să primești toate informațiile necesare. Nu îți rata șansa să descoperi lumea ei și lumea în care o să întâlnești cele mai multe caleidoscoape din lume. Iată ce spune Veronica într-un status postat dimineață pe o rețea de socializare: Luni de la șapte eu și Lola ne întoarcem la ceainăria care ne-a adăpostit primul atelier și aniversarea imaginară, pe Lipscani 104. Cu mărgele și oglinzi și Lola și Cristina care o să surprindă iar în fotografii energia aia care îmi dă mie aripi. Costul unui atelier e 50 de lei, umblă vorba că experiența e neprețuită. Umblă vorba si că unele caleidoscoape călătoresc mereu în geantă, atât de frumoase sunt... Come as strangers, leave as friends - am mai observat și asta. Adicătelea vin oameni faini la aceste povești, hihi. Inscrieri în mesaj sau pe mail, comme il vous plait.

Oferim o șansă acestei lumi? Una minunată!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *