Nu credeam că apuc "majoratul unui restaurant", dar uite că se mai întâmplă și minuni din acest punct de vedere. La Mama împlinește 18 ani de existență și organizează un eveniment festiv în data de 27 februarie în locația La Mama Ateneu din București.

Cătălin Mahu a avut crezut în această afacere și are o poveste frumoasă în spate, iată ce spune el:  Am plecat de la o idee si de la o dorinta. Doream sa mananc bine, doream sa mananc in oras, cu prietenii mei si sa ma satur. Munceam toata ziua, negasind timp de a mai merge acasa, satul de aceleasi vesnice sandwichuri de la fast-food. Visam la vremurile cand ma astepta mancarea aburinda pe masa, calda si gustoasa. Cu foarte bun in ea. In visele mele mancam la mama. Asa s-a nascut ideea. Asa s-a nascut La Mama. Din necesitate, din dor si de ce nu… din foame. Mama pune intotdeauna foarte bun in mancare. Mama nu se supara ca mananc mult. Intotdeauna la mama ma simt bine. Pentru ca este altceva. Noi am pornit acum optisprezece ani, pe data de 27 februarie 1999, cu o idee. Am incercat sa pastram aceasta idee intacta, ba chiar sa o imbunatatim zi de zi. Pentru ca, asa cum pentru mama eu eram cel mai important atunci cand veneam acasa pentru o cina, asa si pentru noi, Dumneavoastra, clientii, sunteti cei mai importanti!

La Mama a fost printre primele locuri pe care le frecventam în perioada în care făceam naveta Arad - București și căutam localuri drăguțe și liniștie în care să pot mânca cel puțin la fel de bine ca acasă și în același timp să nu mă simt ca la fast food. La ei m-am lovit întotdeauna de problema locurilor disponibile în jurul prânzului, dar cu timpul am învățat să rezerv înainte și am eliminat astfel de probleme.

Majoritatea restaurantelor La Mama au la bază un concept respectat: locații alese cu grijă, mâncarea este diversificată și prețurile nu sunt exagerat de mari. De exemplu... o ciorbă de burtă costă 11 lei, ceea ce pentru București este un preț foarte bun. Mă bucur că acordă din ce în ce mai multă atenție curățeniei și chiar dacă în ultimii ani am citit tot felul de recenzii negative despre aceste locații, nu mi-am pierdut încrederea. Nu sunt genul de persoană care se ia după recenziile altora, îmi place să acord șanse și să trag concluzii raportate strict la experiențele mele cu localurile respective, ceea ce vă recomand și vouă. Îmi place La Mama! Despre ei, pe site-ul oficial: www.lamama.ro