Ce să ne dorim la început de an?

shutterstock_356628836  Așezăm filă cu filă în cartea numită viață. Fiecare an care începe ne aduce mult mai aproape de ceea ce suntem cu adevărat. Întotdeauna am văzut existența noastră ca pe un motoraș cu rotițe pe care uneori trebuie să le învârtim în sensuri diferite pentru fiecare persoane în parte. Într-un fel, existența noastră trebuie să fie asemănătoare unei călătorii spre o versiune mai bună, mai curată.

Anul ce tocmai a trecut a fost extrem de încărcat. Evenimente personale, evenimente publice, catastrofe și foarte multe lacrimi în jur. Dacă am învățat ceva de la 2015, anul pe care tocmai l-am început să mă ajute să pun în aplicare ceea ce am învățat despre mine.

Astăzi știu mai mult ca oricând că niciodată nu trebuie să stagnăm. Viața este un mozaic de idei și trebuie să le descoperim pe toate, aproape pe toate. Doar așa reușim să ne dăm seama ceea ce suntem cu adevărat în interior, ceea ce dorim de la propria persoană și de la oamenii din jurul nostru. Nu trebuie să uităm faptul că oamenii pe care îi avem în jurul nostru ne definesc într-o oarecare măsură. (Must have la început de an sunt și farfuriile de la Chicineta. Mă tot roagă mama să-i fac cadou câteva farfurii, anul acesta presimt că dorință ei o să fie prioritară. Pe site sunt toate modelele disponibile, nu vă stric Feng Shui-ul cu preferințele mele, dar pe site sunt afișate toate modelele disponibile. Te scapă de toate depresiile, garantat! Mi-am dorit să strecor nota aceasta aici, să nu cumva să rămânem toți cu impresia că suntem depesivi la început de an. ) Suntem formați de ceea ce avem în jur și reușim să atingem potențialul maxim doar când putem să păstrăm alături de noi oameni pe care îi admirăm, prin măreția lor ne vor împinge și pe noi să realizăm lucruri mărețe, fără să uităm că măreția este relativă pentru fiecare persoană în parte.

La început de an este vital să ne dorim sănătate. Să ne dorim să păstrăm primăvara în suflete indiferent de vremea de afară, conștientizând că fericirea este în noi, nu în jurul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *