Într-o relație complicată cu tutunul!

Relatia mea cu tigările este una destul de complicată. Sunt fumător de foarte mulți ani și subiectul acesta a fost dezbătut pe toate părțile. Aproape fiecare fumător cunoaște riscurile la care se expune atunci când aprinde o țigare și din păcate, foarte multe persoane se îmbolnăvesc grav tocmai din cauza acestui viciu. Ani de zile am considerat fumatul un simplu viciu, o plăcere vinovată pentru momentele în care eram stresat sau pur și simplu mă plictiseam. Adevărul este altul, nicotina este un drog și nevoia de a aprinde o țigare este de fapt o manifestare a dependenței de nicotină. Pentru foarte mulți dintre noi, nu este suficient să avem doar voință pentru a ne lăsa de fumat. Am căutat alternative care să mă ajute să renunț la țigări, din fericire am găsit soluția potrivită. În cazul meu funcționează și mă bucur că după o luptă aprigă cu țigările... încep să am câștig de cauză.

Despre IQOS am tot auzit în ultima perioadă. Ba chiar la un moment dat am avut ocazia să testez tehnologia și la momentul respectiv, nu pot spune că am fost prea interesat să renunț la țigările clasice. În această perioadă folosesc exclusiv IQOS și pot spune că visul meu de a renunța la fumat este pe cale să devină realitate. Am renunțat la fumatul clasic și nu a fost un drum ușor, dar faptul că am putut să folosesc IQOS a contat foarte mult.

 

QOS este un dispozitiv care încălzește tutunul în loc să-l ardă, generând un aerosol care permite adulților fumători să se bucure de aroma autentică a tutunului și oferă o experiență mai curată comparativ cu țigările, oferind un gust autentic de tutun fără a genera fum şi fără a fi nevoie de aprindere, fără scrum şi cu un miros mai puțin evident. IQOS include un dispozitiv electronic care încălzește tutunul conținut într-un HEETS, la o temperatură mai mică de 350°C, fără a-l arde, pentru a crea un aerosol ce conține nicotină. Prin comparație, tutunul dintr-o țigară cu aprindere ajunge la o temperatură de până la 800°C. Fumezi efectiv fără scrum și fără fum!

Am avut două mari tentative în care am încercat să renunț la tutunul clasic. Cheia este să nu folosești IQOS și să fumezi tutun normal în acest timp. Ceea ce eu nu am făcut, așa că prima încercare a fost un eșec. Astăzi sunt la nivelul în care folosesc exclusiv tehnologia minune și nu pot spune că a fost ușor, dar mă bucur că de la aproape două pachete de țigări clasice pe zi, reușesc performanța să nu fumez deloc. Dacă ești fumător și vrei să renunți la fumatul clasic, da-i o șansă! Sper în scurt timp să renunț definitiv la orice are legătură cu tutunul și sunt convins că am să reușesc.

Informatii complete despre produs se găsesc pe site-ul oficial. www.iqos.ro

Comments
  1. Anca
  2. admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *