Alexandra Ușurelu sau cum să-ți bată inima într-o mie de feluri

usurelu

Când am ascultat-o prima dată pe Alexandra Ușurelu mi-am zis că trăiesc într-o altă viață paralelă. Eram în cabinet și încercam să mă concentrez asupra unor cursuri pe care le predam la vremea respectivă. Despre ea nu are sens să vă mai povestesc foarte multe, vă spun doar ceea ce am primit învățând să iubesc această voce.

Prin natura meseriei, am contact direct cu foarte mulți oameni. Le ascult poveștile și încerc să nu judec pe nimeni. Mi-am promis să încerc să-mi construiesc o viață în fiecare zi, cuibărit în propriul cămin numit EU. Este exercițiu viața îmi spun în gând. Faptele, trăirile, bucuriile zilnice, păcatele, iubirile… Toți vorbim despre iubire și foarte puțini ajungem să cunoaștem cu adevărat acest sentiment. Cu toată iubirea asta eu știu că mâine ai să pleci la fel cum ai apărut sau poate că am să plec eu într-un mod bizar și trist. Când am iubit mi-am dat seama că sunt slab. Că detașarea de sine este instalată, că îți vezi sufletul prin ochii celui de lângă tine. Compar adesea dragostea cu anotimpurile. Se duc ca și cum n-ar fi fost niciodată, dar apar frecvent sub diferite forme.

Mă îmbrac întodeauna cu calm și mă bucur că oamenii vin și pleacă din viața mea, că-mi trăiesc activ existența încercând să mă cunosc, să găsesc în mine persoana pe care mă pot baza în orice situație.

Când văd oameni care se despart sunt trist. Asta pentru că sunt momente pe care uneori le trăiesc și eu, în modul meu, diferit, mai mult sau mai puțin afectat. Despre iubire scrie toată lumea, puțini ajung la definiții exacte pe care să le experimenteze. “Te iubesc”-ul trebuie să vină cu un certificat de garanție pe care doar chimia poate să îl facă autentic. Când pleacă personajele principale din viața ta, încearcă să vezi partea bună a lucrurilor. Dacă te-a iubit o să te iubească în continuare indiferent de câte zăvoare a pus pe ușă. Dacă a plecat sigur, resemant… este doar o etapă. Sufletele care se iubesc sunt legate pentru eternitate, se vor căuta întodeauna atunci când ego-ul doarme. Prin amintiri, prin cuvinte, prin orice fir care poate ține viu sentimentul, indiferent de timp, de distanță, de orgolii. Dă aripi să zboare celor pe care dorești să-i păstrezi pentru tine. O să-ți bată din nou de o mie de ori, într-o mie de feluri. Inima. Să iubești când trebuie. Nu când vrei!

Și cine are nevoie de răspunsuri o poate asculta pe Alexandra.  Cine știe, poate acolo în vocea și în versurile ei o să reușim să găsim formule aproape perfecte!

Comments
  1. Anca
    • admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *