Împăcarea cu sine vine întotdeauna din noi

edi etache Pe Edi Enache îl știu din online de foarte mulți ani. Prea mulți ca să nu îmi dau seama că se transformă într-un băiat de toată isprava și toată munca de până în acest moment este ca o șampilă cu bifat la ceea ce cu toții ne dorim de la viață. Îmi place să mă leg de oameni din când în când, la modul pozitiv și l-am ales pe el pentru că i-am urmărit cu interes evoluția și este un bun exemplu de "așa da".

Ce am învățat de la un om cu care nu am avut foarte multe în comun și cu toate astea am știut întotdeauna că este genul de persoană care inspiră încredere și merită credit? Pe lângă ceea ce știam despre viață, povestea pe care Edi o lasă cu inspirație pe blogul personal sau rețelele de socializare este despre dorința oamenilor de a trece mereu la versiuni mai bune, dorința lui exprimată prin experiențe care l-au adus acolo unde și-a propus - liniștea interioară. Eu sunt chiar omul în măsură să poată să vorbească despre oameni. Am cunoscut mulți, am fost sprijin pentru mulți, am făcut oameni fericiți, am dezamăgit. Ultimii ani i-am dedicat copiilor cu dizabilități pentru că așa am considerat că pot să merg mai departe, într-o altă etapă a vieții. Una în care am știut că dragostea mea pentru cei mici mă va ajuta să trec peste problemele vieții. De câteva ori am fost aproape de moarte la propriu și mi-am promis să am grijă de mine, să fac tot posibilul să reușesc să văd lumina mâine. Am văzut-o și cu timpul am început să ofer și altora puțin din optimismul meu.

În viață este foarte important să reușim să admirăm oameni. De toate felurile, din toate categoriile. Povestea pe care Edi o arată tuturor este despre împăcarea cu sine și motivația reală a fericirii care vine întotdeauna din noi și avem datoria morală să o descoperim, să o întreținem. De cele mai multe ori este necesar doar să credem și să ne dorim schimbare, pentru că noi avem o putere extraordinară.

În cabinet a venit o doamnă pentru care viața părea că se oprește treptat, fără să aibe foarte mari întrebări sau răspunsuri. A făcut o perioadă terapie cu mine și am apucat să-i cunosc o parte din frământările pe care le aduna de ani întregi. Fără să realizeze, am învățat de la ea multe teorii pe care și astăzi le pun în aplicare. De cele mai multe ori, lucrurile de care ne temem cel mai mult sunt cele mai importante în devenirea noastră. Tot ceea ce avem în jurul nostru ne definește și trebuie să învățăm să ne înconjurăm mereu de oameni pe care îi admirăm. Doar așa primim impulsul să devenim la rândul nostru mai buni, prin ceea ce sunt și ce fac ei...

Articolul ăsta este pentru Edi (pe care poți să-l urmărești aici). Să știe că există oameni care îl admiră ca om și îi respectă munca pe care o depune în diverse proiecte. Dacă vreodată o să-l citească, să știe că doar atunci când ne vom cunoaște cu adevărat o să reușim să ne iubim așa cum merităm, o să reușim să întoarcem iubirea către alții. Doar în acel moment o să iubim cu adevărat oamenii, atunci când nu o să mai găsim în ei ceea ce trebuie să găsim în propria persoană.

Post Author: admin

1 thought on “Împăcarea cu sine vine întotdeauna din noi

    Anca

    (July 20, 2016 - 10:02 pm)

    Deci trebuie urmarit Edi asta. :))
    Frumos Dani, ca intotdeauna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *