Am profitat de timpul liber și am dat o șansă filmului "The Girl on the Train". Am auzit foarte multe despre carte, dar și despre ecranizare. A fost un "must have" pentru început de an. Dacă nu am apucat să citesc volumul, filmul a venit ca un pansament pe rană, mai ales după o zi întreagă de mutat mobilă, curățenie "de primăvară" și bucuria unei ultime zi libere.

Nu îmi place să povestesc foarte multe despre filmele pe care le văd, prefer să fac un rezumat prin care să îndem cititorul să privească. Știu că misterul se pierde în momentul în care citim rezumate exacte ale filmelor pe care dorim să le vizionăm. Exact asa am făcut și eu, nu am citit nimic înainte, nu am căutat informații despre subiect. M-am lăsat purtat doar de vorbele celor care au văzut filmul sau au citit cartea și toți au spus că ambele nu trebuie ratate.

Fata din tren este o ecranizare superbă. Emily Blunt într-un rol pe care îl interpretează senzațional, o poveste încâlcită și foarte multă psihologie menită să țină viu suspansul. Filmul îți induce o sumedenie de aparențe care se dovedesc teribil de înșelătoare, scenariul a fost foarte bine gândit și îmi pare că unele scene au lipsit tocmai ca pe final să rămâi cu semne de întrebare și mai ales să te facă să derulezi în câteva secunde toată acțiunea, să pui rotițele în funcțiune și să constați că niciodată nu îți putea trece prin cap așa ceva... Mă iubesc pentru că am "puterea" să ignor recenziile înainte să văd filmele, așa mă pot bucura cu adevărat de ele.

Recomand această ecranizare care face ca personajele să strălucească în rolurile atribuite. Dacă îți place suspansul, FATA DIN TREN este unul dintre cele mai bune filme ale momentului, unul care reușește să își transmită stres, compasiune sau neliniște și te va face să îți pui foarte multe întrebări despre oamenii din jurul nostru și câtă încredere le acordăm.