Fara să te aduci pe tine la prezent nu o sa poti niciodata sa traiesti

noMi-am exorcizat niște frici. Învățând să trăiesc cu ele, am învățat să fiu mult mai liber, mai curajos, mai profund, mai eu. Rezolvi niște traume și primești automat răspunsuri la tot felul de întrebări care păreau că sunt fără ecuații precise pe care ești în măsură să le accepți.

O să sune ciudat, dar viitorul nu este chiar atât de important pentru mine. Încerc cât de mult pot să mă bucur de astăzi, făcând tot ceea ce pot face în 24 de ore. Fără să te aduci pe tine la prezent nu o să poți niciodată să trăiești. Întotdeauna mi-am dorit să devin o persoană mai bună, să ofer oamenilor ceea ce sunt ca ființă și să primesc înapoi exact cât ofer, nimic mai mult sau mai puțin. Viitorul îl văd astăzi și mă bucur din tot sufletul că viața mea este așa cum încerc să mi-o construiesc.

M-am obișnuit să cred că în viață, ocaziile în care întâlnești exact ceea ce ai nevoie sunt foarte rare și este vital să înveți să recunoști ceea ce este potrivit pentru tine. Poți să iubești de o mie de ori, intensitatea este de fiecare dată diferită.

Ca să evoluezi ca ființă trebuie să fii real. Trebuie să ai o sinceritate dureroasă și să accepți tot ceea ce este în jurul tău, cu bune și rele. Cu oameni care vin și pleacă. Dragostea este frumoasă, te ajută să realizezi exact care îți este locul pe pământ și îți oferă puterea să realizezi cine ești cu adevărat. Ne este frică să iubim pentru că avem o frică teribilă de propria persoană.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *