Zilele trecute m-am setat trup și suflet pentru o nouă aventură. De această dată am ales una intensă și plină de semnificații. Îmi propusesem să merg pe „camino” cu foarte mult timp în urmă, anul acesta am reușit să aloc timp acestui  proiect si uite-ma... Voi face pelerinajul Camino de Santiago. Drumul lui Iacob (în galiciană Camiño de Santiago și în spaniolă Camino de Santiago) este numit drumul străbătut de pelerini prin diferite țări ale Europei pentru a ajunge la mormântul apostolului Iacob din Santiago de Compostela, Spania.

Drumul a luat naștere în prima jumătate a secolului al XI-lea, sub impulsul călugărilor, credincioșii din toate colțurile Europei au început să vină în grupuri mereu mai numeroase la mormântul Sfântului Iacob, îndreptându-se până spre locul care în acele timpuri era considerat finis terrae, căpătul lumii cunoscute, găsind de-a lungul drumului asistență și cazare.

Parti din kilometri parcurși de mine îi voi transforma simbolic în ore de terapie pentru copii cu dizabilități, o continuare a proiectului Terapie pentru Îngeri, proiect care a adunat până în prezent peste 200 de beneficiari direcți. Obiectivul general este oferirea de servicii de kinetoterapie și masaj copiilor cu dizabilități, în mod gratuit.

Călătoria va avea ca start luna iunie 2017 și toate detaliile privind acest proiect sunt disponibile aici: http://www.viatapecamino.ro