Observ că vorbim din ce în ce mai puțin despre lucrurile simple care ne fac viața mai frumoasă în fiecare zi. Suntem atât de adânc băgați în probleme cotidiene încât de cele mai multe ori uităm ce ne face fericiți? Chiar așa, pe tine ce te face fericit?
Viața ne oferă lecții. Fiecare zi este o călătorie. Devenim mai înțelepți, mai buni, mai umani. Scara împlinirii umane este diferită pentru fiecare persoană în parte, contează drumul pe care îl urmăm și mai ales alegerile corecte. Pentru a pune în valoare frumosul din noi trebuie să eliminăm răul apărut la pachet cu diferite obstacole. În devenirea noastră ca persoană suntem singurii vinovați și singurele ajutoare. Dragostea ne întregește treptat, dureros sau plăcut, încet sau foarte repede.  Din experiență proprie vă spun că zâmbetul face minuni pentru suflet. Învață să zâmbești întodeauna cu sinceritate. Expresiile feței nu influențează doar starea de spirit a celor din jur, involuntar suntem și noi afectați.
Fericirea nu este o loterie sau cel puțin așa îmi place să cred și mă ghidez după aceste principii. Încerc întotdeauna să identific lucruri mici care  sa-mi facă viața mai frumoasă, indiferent că vine vorba despre oameni sau despre locurile pe care le vizitez. Mi-am impus să trăiesc mai simplu, să călătoresc mai mult și să nu las pe nimeni să-mi strice bula de fericire în care sunt. Paradoxal, cu toate problemele cotidiene, sunt un om fericit pentru că am înțeles cu adevărat ce înseamnă să trăiești pentru tine în cel mai intens și curat mod posibil. Asta este poate cel mai greu de făcut în momentul în care ai de adoptat decizii referitoare la propria viață, momentele în care renunți la oameni pentru că sunt exact opusul tău sunt de fapt momentele în care te apreciezi în adevăratul sens al cuvântului.

Centrul Comercial Vitantis a început un concurs pe Facebook în care își provoacă fanii să identifice lucrurile mici care le fac viața mai frumoasă, să-și facă un #happyselfie și să-l publice pe pagina concursului, putând câștiga premiul cel mare de 1000 de euro. Ajung des acolo și mi-a atras atenția campania lor, ba chiar m-au făcut să mă găndesc cu adevărat la lucrurile care mă fac fericit. Mai multe detalii, pe pagina lor de Facebook.

Vitantis Shopping Center este situat în sectorul 4, în partea de sud-est a oraşului. Centrul este plasat între două din cele mai mari cartiere rezidenţiale din Bucureşti, Berceni (la sud) şi Titan (la est). Reţeaua are o poziţie excelentă, la intersecţia a două mari artere de circulaţie, respectiv Splaiul Unirii din centrul oraşului către autostrada A2 (Autostrada Soarelui) şi Şoseaua Vitan-Bârzeşti, elemente majore de legătură dintre Sudul şi Estul Capitalei.

Vitantis Shopping Center este una dintre cele mai mari rețele de magazine retail din partea de sud a Bucureştiului.  Reţeaua este formată din Carrefour (hypermarket), Praktiker (DIY), DIEGO si magazinul de mobila Casa Rusu precum şi o galerie de cumpărături, care oferă o mare varietate de bunuri şi servicii. Gama de mărfuri include îmbrăcăminte, articole de sănătate şi frumuseţe, servicii, băuturi şi răcoritoare, bunuri de uz personal şi pentru timpul liber. Prima fază a proiectului, incluzând şi magazinul de bricolaj Praktiker, a fost finalizată la sfârşitul anului 2006. Vitantis Shopping Center se întinde pe o suprafață generoasă, de apropape 80.000 de metri pătraţi, iar suprafaţa totală construită atinge aproximativ 39.110 metri pătraţi. Proiectul este deservit de o parcare cu 800 de locuri.