Cartela prepaid pentru Thailanda

  Dacă tocmai urmează să călătorești în Thailanda și îți faci griji legate de telefonul mobil, îți ofer câteva informații care sper să-ți fie de ajutor. Tocmai ne-am întors în România după aproape 3 săptămâni de "colindat" Thailanda.

Primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns pe aeroportul din Bangkok a fost să-mi achiziționez o cartelă sim. Nu trebuie să-ți faci griji, ofertele sunt variate și cu siguranță găsești una potrivită nevoilor tale.

Am ales oferta celor de la DTAC, Happy Turist SIM. Pentru 30 de zile de internet nelimitat la viteză 4G, am plătit 399 baht (aproximativ 50 ron). Nu am avut probleme cu viteza sau semnalul, cartela și-a făcut treaba fără probleme, ba chiar am fost surprins că am avut semnal 4g și pe anumite insule. Aceasta a fost o opțiune pentru internet, pe pagina lor poți vedea opțiunile disponibile, asta în caz că ai nevoie și de minute/credit pentru a comunica. Eu am folosit doar internetul.

Nu trebuie să-ți faci probleme pentru cartela sim, este ajustabilă de la sim normal până la nano sim. Am avut cu mine un dual sim, am păstrat practic si numărul românesc activ...

Iată câteva opțiuni pentru internetul mobil în Thailanda:

Happy Tourist 299
8 zile internet nelimitat, viteza maxima primii 2.5 GB
100 bath credit pentru apeluri

Happy Tourist 599
15 zile internet nelimitat, viteza maximă pentru primii 6 GB

Happy Tourist 199
7 zile internet nelimitat, viteză maximă pentru primii 500 mb

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *