Experiența mea cu Blogal Initiative este una foarte frumoasă și sunt membru de când au lansat primele campanii în urmă cu aproximativ 6 ani de zile. În timp chiar am câștigat numeroase premii în campaniile derulate și nu pot spune că nu m-am bucurat.
"Blogal Initiative este, simplu spus, inițiativa 2.0 care vrea să pună umărul la dezvoltarea blogosferei locale. Scopul nostru este de a strânge în jurul acestei inițiative bloggeri care vor să se profesionalizeze și care vor să se implice în dezvoltarea pieței locale în care ei activează. Scopul nostru este de a demonstra practic clienților, prin intermediul campaniilor pe bloguri, cum le poate aduce social media beneficii. Pe de altă parte, dorim să arătăm bloggerilor perspectiva unei campanii din partea agenției și a clientului pentru ca bloggerii să înțeleagă mai bine ce au de făcut. Ce nu este Blogal Initiative: nu este o agenție, nu își propune să fie așa ceva. Chiar vom iniția parteneriate cu anumite agenții, cu care să colaborăm în campanii, tocmai pentru a ajuta agențiile să dovedească clienților că social media livrează rezultate."

Îmi plac pentru ca au campanii pe care le pot integra foarte ușor în articolele pe care le scriu zilnic și de cele mai multe ori ador provocările, când am chef și când reușesc să-mi pună rotițele în mișcare. Blogal Initiative este o alternativă pentru cei care scriu frecvent, au ceva de spus și doresc să își aducă aportul în ceea ce privește blogosfera din România.

Le urez la multi ani si la cât mai multe campanii interesante, menite să pună rotițele blogerilor în mișcare. Mai multe informații despre ei, pe site-ul oficial: www.blogalinitiative.ro