Alchimie prin sufletul lui Matache

În viața noastră apar momente în care ne dorim o schimbare, una reală și plină de emoție. La fel își dorește și Marius Matache și pune toate dorințele într-o iubire pe care o poartă asumat de foarte mulți ani, muzica!

Dacă muzica folk mai are loc în sufletul tău, artistul lansează ALCHIMIE. Un album diferit de tot ceea ce există pe piața din România, un album semi-conceptual, o poveste cu 11 capitole, realizat într-un registru sonor diferit față de cel cu care Marius Matache își obișnuise publicul pe HOINAR prin Piața Matache, albumul său de debut din 2013. Acest fapt se datorează colaborării cu Victor Panfilov (producătorul muzical al acestui disc), care “condimentează” folkul energic al artistului cu o amprentă retro-rock.

Spectacolul de lansare în București va avea loc luni, 16 mai, ora 19:00, în Sala Mică a Palatului Național al Copiilor din București (Bd. Tineretului nr. 8-10). (detalii bilete)

Cine este Marius Matache?

Albume de autor:

HOINAR prin Piata Matache, 2012, Patria Records (foto dreapta)

Albume colective, invitat pe albumele altor artisti

Triplul album colectiv, editat de Consiliul Judetean Alba dupa editia a 4-a a festivalului de folk Ziua de Maine (2008);
Albumul 2010 ani de folk alternativ al baietilor de la Tapinarii, pe piesa Sfarsit si inceput de lume (2010);
Albumul colectiv Folk din pana mea! pe versurile lui Sorin Poclitaru (2011), cu doua piese: Balada pentru bormasina si tarnacop si Hai sa!.
Albumul colectiv Fălticeni Folk 2014, editat de Asociația Fălticeni Cultural, în colaborare cu Asociația F.A.I.R., cu piesa Colind pentru prieteni

alchimie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *