Agroturism in Glod, Alba

De când am început să adopt o viață cât mai sănătoasă, majoritatea timpului liber îl petrec în natură, cât mai departe de viața urbană. Astfel, am vizitat în ultimul an foarte multe pensiuni agroturistice și una dintre ele mi-a rămas dragă, drept pentru care o aduc în discuție.

Casa Glod este mai mult decât o pensiune, este un muzeu in care fiecare român care iubește natura și tradiția trebuie să petreacă măcar un sfârșit de săptămână. Am descoperit aici o adevărata oază de liniște și sunt convins că am să revin cu drag. La limita dintre județele Hunedoara și Alba, Casa Glod a pregătit pentru turiști opt camere amenajate tradițional. Prețurile sunt mai mult decât decente dacă raportăm zona și condițiile oferite, dar și obiectivele turistice: Cheile Glodului, Cheile Cibului, Peștera Feciorilor, Gaura fără fund, Muzeul Achim Emilian, Mănăstirea Cheile Cibului, Cheile Caprei.

Posibilităţile de recreere, traseele turistice, excursiile pe munte, plimbările cu căruța, mâncarea tradițională... toate acestea sunt ingredientele perfecte atunci când îți dorești relaxare totală.

Aceste case sunt slavate de la distrugere, mă bucur că mai găsesc oameni care pun preț pe istoria românilor, pe tradițiile noastre și încearcă să ducă mai departe în timp obiceiurile din străbuni.

Casa Glod se găsește în localitatea Glod, comuna Almașu Mare, județul Alba. Informații despre ei sunt disponibile pe site-ul de prezentare (www.casaglod.ro) sau la numărul de telefon: Telefon +40746350969

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *